Meld je hier
aan 
voor
de auditie!

 

Auditie doen voor de brugklas
Om leerling te worden van MT010 doe je eerst auditie. Tijdens de auditie speel, zing, maak je muziek en dans je samen met andere auditanten onder leiding van een docent. Hierbij kijken we vooral naar jouw motivatie, je enthousiasme, nieuwsgierigheid en jouw doorzettingsvermogen.

Na een geslaagde auditie organiseren wij een kennismaking met jou en (één van) je ouders. In het gesprek bespreken we jouw basisschooladvies, het door jouw ouders ingevulde kennismakingsformulier en het resultaat van jouw auditie.

Op basis van het advies van je basisschool en de uitslag van de auditie besluiten wij of je toelaatbaar bent op De Mavo voor Theater.

Wil je je nog aanmelden voor de brugklas en auditie doen? Neem dan telefonisch of per mail contact op met het MT010 kantoor via:
+31 (0)6 20 33 28 76 of mavovoortheater@hofpleinrotterdam.nl.

Wij hanteren de Rotterdamse PlaatsingswijzerJe krijgt daarom de uitslag van toelating ruim op tijd, zodat je, als je niet toegelaten wordt, nog kunt inschrijven op een andere school.
Als er na 29 maart nog brugklasplaatsen beschikbaar zijn dan volgen er nog twee andere plaatsingsperiodes (1B en 1C) en eventueel aan het eind van het schooljaar nog een ronde 2.

Via het onderstaande aanmeldformulier kun je je aanmelden voor de auditie voor de brugklas.
Aanmeldformulier auditie brugklas

Bekijk de checklist voor de benodigde informatie voor het definitief aanmelden voor de brugklas.

Zij-instromen op MT010?
Dat kan in schooljaar 2018-2019 in mavo 2! Op basis van de uitslag van je auditie en een kennismakingsgesprek bepalen wij of toelaatbaar bent in mavo 2. We laten jou tijdig weten of wij jou definitief kunnen plaatsen in ons tweede leerjaar. Uiteraard moet je in het bezit zijn van een overgangsbewijs naar mavo 2.

Belangrijke data:
Zondag 3 juni 23:59 – Sluiting aanmelding auditie mavo 2 (ronde 2)
Woensdag 6 juni – Audities mavo 2 (ronde 2)

Via het onderstaande aanmeldformulier kun je je aanmelden voor de auditie voor mavo 2.
Aanmeldformulier auditie mavo 2 

 

Contact over inschrijven/ auditie doen
Heb je na het lezen van deze informatie nog een vraag over inschrijven of auditie doen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.