Meld je hier
aan 
voor
de auditie!

 

Auditie doen voor de brugklas

Om leerling te worden van MT010 doe je eerst auditie. Tijdens de auditie speel, zing, maak je muziek en dans je samen met andere auditanten onder leiding van een docent. Hierbij kijken we vooral naar jouw motivatie, je enthousiasme, nieuwsgierigheid en jouw doorzettingsvermogen.

Na een geslaagde auditie organiseren wij een kennismaking met jou en (één van) je ouders. In het gesprek bespreken we jouw basisschooladvies, het door jouw ouders ingevulde kennismakingsformulier en het resultaat van jouw auditie. Op basis van het advies van je basisschool en de uitslag van de auditie besluiten wij of je toelaatbaar bent op De Mavo voor Theater.

I.v.m. de Coronacrisis, maken wij het in aanmeldronde 3 (volgens de Rotterdamse OverstapRoute*) mogelijk om ONLINE auditie te doen. Je kunt vanuit huis en online auditeren. We hopen het kennismakingsgesprek met jou en je ouders wel bij ons op school te kunnen organiseren, maar dit is uiteraard afhankelijk van de maatregelen die op dat moment van kracht zijn. We blijven jou hier na jouw auditie-aanmelding over informeren.

Wil je online auditeren, dan kun je het auditie-aanmeldformulier hieronder invullen. Je ontvangt daarna van ons een bevestiging en meer informatie over jouw auditie.

Belangrijke data:
Aanmeldronde 3 (volgens de Rotterdamse OverstapRoute*)

Vóór zondag 17 mei 20:00 uur – ONLINE auditie brugklas
Maandag 25 mei – Motivatie/kennismakingsgesprekken brugklas Vóór 5 juni – Aanmelden in aanmeldronde 3

Klik hier om je aan te melden voor de brugklas auditie

 

Stappenplan aanmelden De Mavo voor Theater (MT010) en/of
De Theaterhavo/vwo (THV):
Nét nog geen Vmbo TL advies, maar GT/TL
aanmelden op MT010 voor auditie en dit aangeven op ons aanmeldformulier
Vmbo TL advies
aanmelden op MT010 voor auditie
Mavo/havo advies
aanmelden voor auditie op beide scholen wanneer een leerling twijfelt tussen MT010 óf THV
Mavo/havo advies + voorkeur THV
aanmelden voor auditie op THV
Onverhoopt geen havo niveau, maar wél door de auditie heen op de THV ? In dat geval volgt alleen nog jouw motivatiegesprek op MT010 áls je kiest voor De Mavo voor Theater. De auditiegegevens vanuit THV zijn voor MT010 voldoende.
Mavo/havo advies+ bijgesteld advies naar havo
alsnog aanmelden op THV voor auditie

 

* Wij hanteren de Rotterdamse OverstapRoute van Koers VO. Je krijgt daarom de uitslag van toelating ruim op tijd, zodat je, als je niet toegelaten wordt, nog kunt inschrijven op een andere school.

Zij-instromen op MT010?
Dat kan in schooljaar 2020-2021 in mavo 2 of 3. Op basis van de uitslag van je auditie en een kennismakingsgesprek bepalen wij of je toelaatbaar bent. We laten jou aan het einde van het schooljaar weten of wij jou definitief kunnen plaatsen in ons tweede of derde leerjaar. Uiteraard moet je in het bezit zijn van een overgangsbewijs naar mavo 2 of 3.

Belangrijke data:
Woensdag 3 juni 23:59 uur – Sluiting aanmelding auditie zij-instroom
Zondag 7 juni – Audities mavo 2 en 3
Woensdag 17 en donderdag 18 juni – Motivatiegesprekken mavo 2 en 3

Klik hier om je aan te melden voor de zij-instroom auditie

Wil je overstappen van De Theaterhavo/vwo naar MT010, dan plannen wij een kennismakingsgesprek in met jou en (één van) je ouders. Je hoeft geen auditie meer te doen. Vul wel alvast het aanmeldformulier (voor de auditie) in zodat wij al jouw gegevens hebben en noteer hierop dat je op de THV zit. Je wordt dan door ons uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek i.p.v. voor de auditie.

 

Contact over inschrijven/ auditie doen
Heb je na het lezen van deze informatie nog een vraag over inschrijven of auditie doen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.