Schrijf je hier in
voor MT010!

 

Auditie doen voor de brugklas
Om leerling te worden van MT010 doe je eerst auditie. Tijdens de auditie speel, zing, maak je muziek en dans je samen met andere auditanten onder leiding van een docent. Hierbij kijken we vooral naar jouw motivatie, je enthousiasme, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen.

Meld je je op tijd aan voor de auditie, dan ben je verzekerd van een auditieplek. De inschrijving voor de eerste auditieronde voor de brugklas sluit op maandag 5 februari.

Motivatiegesprek
Na een geslaagde auditie organiseren wij een motivatiegesprek. We verwachten je samen met (één van) je ouders voor deze persoonlijke kennismaking. In het gesprek bespreken we jouw basisschool-advies, het door jouw ouders ingevulde kennismakingsformulier en het resultaat van jouw auditie.

Op basis van het advies van je basisschool, de uitslag van de auditie en het motivatiegesprek besluiten wij of je wordt toegelaten op de Mavo voor Theater.

Wij hanteren de Rotterdamse Plaatsingswijzer.
Je krijgt daarom de uitslag van toelating ruim op tijd, zodat je, als je niet toegelaten wordt, nog kunt inschrijven op een andere school.

Belangrijke data:
Maandag 5 februari – Sluiting inschrijving brugklas
Woensdag 7 februari – Audities brugklas
Woensdag 14 februari en donderdag 15 februari – Motivatiegesprekken (als je de auditie gehaald hebt)

Via het onderstaande inschrijfformulier kun je je inschrijven voor de auditie voor de brugklas.
Inschrijfformulier MT010 brugklas

Zij-instromen op MT010?
Dat kan in schooljaar 2018-2019 in mavo 2! Echter zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Op basis van de uitslag van je auditie én een motivatiegesprek bepalen wij of je op de wachtlijst wordt geplaatst. Wij kunnen jou i.v.m. de beperkt beschikbare plaatsen laten weten of je toegelaten bent aan het einde van het schooljaar. Natuurlijk moet je in het bezit zijn van een overgangsbewijs naar mavo 2. Wij zijn in schooljaar 2017-2018 gestart en hebben daarom nog geen mavo 3 en mavo 4 klassen.

Belangrijke data:
Maandag 28 mei – Sluiting inschrijving mavo 2
Woensdag 6 juni – Audities mavo 2
Maandag 11 juni en dinsdag 12 juni – Motivatiegesprekken (als je de auditie gehaald hebt)

Via het onderstaande inschrijfformulier kun je je inschrijven voor de auditie voor mavo 2.
Inschrijfformulier MT010 mavo 2 

 

Contact over inschrijven/ auditie doen
Heb je na het lezen van deze informatie nog een vraag over inschrijven of auditie doen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.