Meld je hier
aan 
voor
de auditie!

 

Auditie doen voor de brugklas

Om leerling te worden van MT010 doe je eerst auditie. Tijdens de auditie speel, zing en dans je samen met andere auditanten onder leiding van een docent. Hierbij kijken we vooral naar jouw motivatie, je enthousiasme, nieuwsgierigheid en jouw doorzettingsvermogen.

Na een geslaagde auditie organiseren wij een kennismaking met jou en (één van) je ouders. In het gesprek bespreken we jouw basisschooladvies, het door jouw ouders ingevulde kennismakingsformulier en het resultaat van jouw auditie. Op basis van het advies van je basisschool en de uitslag van de auditie besluiten wij of je toelaatbaar bent op De Mavo voor Theater.

Wij hanteren de Rotterdamse OverstapRoute van Koers VO. Je krijgt daarom de uitslag van toelating ruim op tijd, zodat je, als je niet toegelaten wordt, nog kunt inschrijven op een andere school.

Belangrijke data

De audities voor de brugklas voor schooljaar 2022-2023 zijn gesloten. Wil je nog instromen, neem dan contact met ons op.

Stappenplan aanmelden De Mavo voor Theater (MT010) en/of
De Theaterhavo/vwo (THV):
Nét nog geen Vmbo TL advies, maar GT/TL
aanmelden op MT010 voor auditie en dit aangeven op ons aanmeldformulier
Vmbo TL advies
aanmelden op MT010 voor auditie
Mavo/havo advies
aanmelden voor auditie op beide scholen wanneer een leerling twijfelt tussen MT010 óf THV
Mavo/havo advies + voorkeur THV
aanmelden voor auditie op THV
Onverhoopt geen havo niveau, maar wél door de auditie heen op de THV ? In dat geval volgt alleen nog jouw motivatiegesprek op MT010 áls je kiest voor De Mavo voor Theater. De auditiegegevens vanuit THV zijn voor MT010 voldoende.
Mavo/havo advies+ bijgesteld advies naar havo
alsnog aanmelden op THV voor auditie

Zij-instromen op MT010?
Dat kan in schooljaar 2022-2023 in mavo 2 of 3. Op basis van de uitslag van je auditie en een kennismakingsgesprek bepalen wij of je toelaatbaar bent. We laten jou aan het einde van het schooljaar weten of wij jou definitief kunnen plaatsen in ons tweede of derde leerjaar. Uiteraard moet je in het bezit zijn van een overgangsbewijs naar mavo 2 of 3.

Belangrijke data

De audities voor schooljaar 2022-2023 zijn gesloten. Wil je nog instromen in mavo 2 of 3, neem dan contact met ons op.

Wil je overstappen van De Theaterhavo/vwo naar MT010, dan plannen wij een kennismakingsgesprek in met jou en (één van) je ouders. Je hoeft geen auditie meer te doen. 

Contact over inschrijven/ auditie doen

Heb je na het lezen van deze informatie nog een vraag over inschrijven of auditie doen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.