Scroll Top

 

 

 

 

Meld je hier
aan 
voor
de auditie!

 

Auditie doen voor de brugklas

Om leerling te worden van MT010 doe je eerst auditie. Tijdens de auditie speel, zing en dans je samen met andere auditanten onder leiding van een docent. Hierbij kijken we vooral naar jouw motivatie, je enthousiasme, nieuwsgierigheid en jouw doorzettingsvermogen.

Na een geslaagde auditie organiseren wij een kennismaking met jou en (één van) je ouders. In het gesprek bespreken we jouw basisschooladvies, het door jouw ouders ingevulde kennismakingsformulier en het resultaat van jouw auditie. Op basis van het advies van je basisschool en de uitslag van de auditie bespreken wij samen of MT010 goed bij jou past.

Het eerste auditiemoment was op zaterdag 18 februari. Wil jij volgend schooljaar naar MT010? Neem telefonisch contact met ons op om jouw auditie af te spreken (telefoonnummer 010 752 71 01).

Wij hanteren de Rotterdamse OverstapRoute van Koers VO. 

Stappenplan aanmelden De Mavo voor Theater (MT010) en/of
De Theaterhavo/vwo (THV):
Nét nog geen Vmbo TL advies, maar GT/TL
aanmelden op MT010 voor auditie en dit aangeven op ons aanmeldformulier
Vmbo TL advies
aanmelden op MT010 voor auditie
Mavo/havo advies
aanmelden voor auditie op beide scholen wanneer een leerling twijfelt tussen MT010 óf THV
Mavo/havo advies + voorkeur THV
aanmelden voor auditie op THV

Heb je al meegedaan met een auditie op de THV? Dan heb je een goed beeld van wat je van een school kunt verwachten op het gebied van podiumkunsten en hoef je niet meer mee te doen met een auditie op MT010.

Mavo/havo advies+ bijgesteld advies naar havo
alsnog aanmelden op THV voor auditie

Zij-instromen op MT010?
Dat kan in mavo 2 of mavo 3. Op basis van de uitslag van je auditie en een kennismakingsgesprek bepalen wij of je toelaatbaar bent. We laten jou aan het einde van het schooljaar weten of wij jou definitief kunnen plaatsen in ons tweede of derde leerjaar. Uiteraard moet je in het bezit zijn van een overgangsbewijs naar mavo 2 of 3.

De eerste auditie is inmiddels achter de rug (12 juni 2023). Neem contact met ons op via 010 752 71 01 voor het afspreken van jouw auditie.

Wil je overstappen van De Theaterhavo/vwo naar MT010, dan plannen wij een kennismakingsgesprek in met jou en (één van) je ouders. Je hoeft geen auditie meer te doen.

Klik hier om je aan te melden om in te stromen vanaf De Theaterhavo/vwo.

 

Belangrijke data

  • Auditie zij-instroom: Maandag 12 juni 2023
  • Kennismaking/Motivatiegesprekken: Maandag 19 juni 2023
  • Kennismakingsgesprekken met THV’ers: Dinsdag 20 juni 2023

Contact over inschrijven/ auditie doen

Heb je na het lezen van deze informatie nog een vraag over inschrijven of auditie doen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.