open dag zaterdag 29 januari

VOOR DE LEERLINGEN

Omdat je eigenlijk het allerliefst de hele dag zou willen toneelspelen, dansen of zingen en muziek wilt maken. Omdat je daarom wilt weten of MT010 de school voor jou is! Kom naar onze open dag op zaterdag 29 januari.

Op 29 januari mogen wij jou (groep 7 of 8 leerling) uitnodigen in ons mooie schoolgebouw aan de Mathenesserdijk 455 in Rotterdam. Wij hopen dat wij jou tijdens onze open dag een goed beeld kunnen geven van MT010, zodat jij dit daarna weer aan jouw ouders kunt doorvertellen. Voor leerlingen organiseren we proeflessen en natuurlijk kun je het gebouw bekijken. We organiseren dit in kleinere groepen en op tijdslots. Na inschrijving via onderstaand formulier hoor jij via de mail in de week van de open dag in welke groep jij ingedeeld bent en hoe laat je op MT010 verwacht wordt. We kijken ernaar uit jou te ontmoeten!

VOOR DE OUDERS
Natuurlijk bent u óók nieuwsgierig naar MT010 en heeft u allerlei vragen die u wilt stellen. Als u uw kind komt brengen, is er een rondleiding in een klein groepje mogelijk. Graag bieden wij u ook de mogelijkheid om ONLINE kennis te maken met MT010. Tijdens de online voorlichting van onze directeur mevrouw Priscilla Mahadew krijgt u alle ins en outs over onze school te horen. Ook is er een mogelijkheid tot het stellen van vragen. De online voorlichting wordt ook georganiseerd op zaterdag 29 januari via Microsoft Teams. Laat op onderstaand formulier uw mailadres achter, zodat wij u in de week voor de open dag de uitnodiging per mail kunnen sturen.

Kom en maak kennis met MT010!