ZANG/MUZIEK specialisatieklas

Zijn ZINGEN en MUZIEK MAKEN jouw passie?
Wil je jezelf ontwikkelen als songwriter, leren hoe je vorm kan geven aan eigen je muzikale ideeën én unieke nummers creëren? Wil jij je stem verder ontwikkelen en beter leren musiceren?
Dan is de ZANG/MUZIEKKLAS op De Mavo voor Theater-MT010 iets voor jou!

Vanaf aankomend schooljaar 2019-2020 start MT010 met een ZANG/MUZIEK specialisatieklas.

De zang/muziekspecialisatie bestaat voor zes uur uit zang/muzieklessen en twee uur uit theaterlessen. Het hoofdvak van de zang/muziekspecialisatie is het vak Zang. De andere muziekmodules die daarnaast worden aangeboden zijn heel divers en breed georiënteerd.
Je maakt kennis met diverse muziekstijlen en genres en leert verschillende instrumenten bespelen zodat je jezelf en/ of anderen kan begeleiden tijdens het zingen van een lied. Daarnaast leer je ook de vaardigheden voor het maken van eigen composities (songs), zowel vocaal als instrumentaal en digitaal. Zo krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een muzikale persoonlijkheid.

In deze zang/muziekspecialisatieklas kun jij je vanuit de samenwerking met MT010, optimaal oriënteren op de MBO opleiding muzikant/producer en de Havo/vwo voor Muziek en Dans.

Kortom: wil jij jouw middelbare school tijd én jouw fascinatie voor zang/muziek combineren?

Kom naar de open dag op zaterdag 12 januari of meld je direct aan voor de auditie op zondag 10 februari door je hier aan te melden.